Внимание! Внимание Почитувани клиенти пораки, документи, слики, видеа може да ги испраќајте преку viber и messenger на инфо број 076/455945

Категорија Транспортни средства

Категорија Недвижен имот

Категорија Материјални добра - Online продажба

  • Пребарај

  • Категорија

  • Локација

СЛЕДНИ АУКЦИИ

НАСКОРО

ТИМОТ НА АУКЦИСКА КУЌА

Главен и одговорен менаџер
Славе Несторовски
Асистент менаџер
Филип Филиповски
aaa
Аукциски менаџер
Катерина Спасиќ
Соработник
Бјанка Терезовска
Администратор
Александар Митиќ

ЕКСПЕРТИ - ПРОЦЕНИТЕЛИ - СОРАБОТНИЦИ

Овластен проценител за недвижности
Дарко Китановски
Адвокат-правен застапник
се бара
Комерцијален застапник
Елизабета Гочева
Економски проценител
Ирена Јаневска
Менаџер за Грција
Liljana Caros Gjordjievska