ПР 1821: Земјиште во Бардовци

1,830,000 ден

Идеално локација за изградба на индивидуална куќа,

со можност за приклучок за струја, вода, одвод.

До асвалтиран пат, чист имотен лист

од две страни влез во парцелата ( од два пата )

површина 300 М2

Цена: пазарна од 70- 100 евра м2(цената е во црвена зона)

Остварете контакт за подетални информации моб. 076/455945

Опис

Идеално локација за изградба на индивидуална куќа,

со можност за приклучок за струја, вода, одвод.

До асвалтиран пат, чист имотен лист

од две страни влез во парцелата ( од два пата )

Површина 300 М2

Цена: пазарна од 70- 100 евра м2(цената е во црвена зона)