АУ: 67 Автомобил Toyota Corolla

Резервираната цена не е достигната!

Почетна цена: 124.000,00 ден.

Завршува на: 27 Јуни

Состојба на предметот: Половен

Аукцијата истече без да се достигне резервираната сума

Опис

Опис на производот….

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: