АУ 1650: Телефон за зид-резба

Моментално надавање:ден

Состојба на предметот: Нов

Преостанато време:

Завршува на: 30/04/2020 10:34

Временска зона: europe/skopje

(Внеси повеќе или еднакво на : 501 ден )

Опис

Материјал – Орев

Димензија  22 x 88

потекло –семејно наслество

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: