Sale!

ПР 1840: Столче за сите генерации

700 ден 500 ден

Рачно изработени

Направено од чисто дрво

Опис

Столче за сите генерации,

– направено од чисто дрво со четири ногалки

– доста цврсто и трајно

– прицврстено со лепак и дрвени типли

– премачкано со еколошка супстанца

– корисно за употреба од 7 до 77 годишна возраст

 

Additional information

Dimensions 30 × 30 × 35 cm