AU 1632: Рекламно пано

Моментално надавање:7,001 ден

рекламно пано  + преносен куфер + рефлектори

Состојба: Нов

Преостанато време:

Завршува на: 31/03/2020 13:14

Временска зона: europe/skopje

Резервираната сума не е достигната.

(Внесете повеќе или еднакво на : 8,001 ден )

Опис

Одлично мобилно пано за презентирање на

  •   политички партии
  •   производи за широка потрошувачка
  •   разни манифестации
  •   прес конференции
  •   се поставува за помалце од 5 минути
  •   лесно за превоз си има сопствена амбалажа (куфер)
  •   димензии= широко 3м. x високо 2,30

Send Private Message

Loading...
Име:
Email:
Порака: