ПР 1823: Плац во н.Радишани

ден

Се продава градежна парцела,

со убав поглед кон градот, со можност за приклучок за вода, струја, одвод….

пат до самата парцела, чист имотен лист

површина 472 М2

Цена: оквирна  евра м2(цената е во црвена зона)

Остварете контакт за подетални информации

Опис

Се продава

Градежна парцела,

со убав поглед кон градот, со можност за приклучок за вода, струја, одвод….

пат до самата парцела, чист имотен лист

површина 472 М2

Цена: оквирнa евра м2(цената е во црвена зона)