AУ 974: Индивидуална куќа 198 м2 +објект од 64 м2

Reserve price Not met!

Item condition: New

Auction expired without reaching reserve price

Description

Под падините на Водно во населба Козле се продава обновена со нова фасада куќа од 198 м2 + втор објект од 64 м2

Куќата од 198 м2 е на две нивоа од кое долно ниво е 70м2

Вториот објект е исто така на две нивоа по 32 м2 погодно за разни домашни бизниси

Површина на урбанистичка парцела 368 м2

Процент на изграденост 43%

Максимална изградена површина 400 м2

Максимална дозволено височина на венец 8,8 м

Намена на објектот: Индивидуално домување

Земјиштето е во фаза на легализација

Гаражен простор за две возила

 

 

 

Send Private Message

Loading...
Name:
Email:
Message: