АУ 70: Индивидуална куќа за домување 350 м2

Аукцијата е истечена

Почетна цена: 3.550.000,00 ден.

Завршува на: 08 Септември

Состојба на предметот: Нов

Аукцијата истече бидејки немаше надавања

Категорија: Етикета:

Опис

Опис на производот….

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: