АУ 1650: Држач на телефон за зид-резба

Моментално надавање:1,601 ден

Состојба: Нов

Преостанато време:

Завршува на: 31/05/2020 10:34

Временска зона: europe/skopje

Резервираната сума не е достигната.

(Внесете повеќе или еднакво на : 1,602 ден )

Опис

Материјал – Орев

Димензија   ширина 22 см. / висина 88 см.

потекло / семејно наслество

Send Private Message

Loading...
Име:
Email:
Порака: