Sale!

ПР 1848: Даска за во кујна

1,000 ден 900 ден

Работна даска за сецкање за во кујна

Опис

Даска со двојна намена

од едната страна за сецкање од другата одлична за поставување на мезе (ордевер)

материјал – чам со котерм пластика,

заштитена со боја на водена база,

одлична и корисна за кујни со Ге ( агол ) поставеност