АУ 1509: Индивидуална куќа за домување

Моментално надавање:6,000,000.00 ден

Аукцијата започнува наскоро.

Состојба на предметот: Нов

Преостанато време:

Завршува на: 29/04/2020 16:41

Временска зона: europe/skopje

(Внеси повеќе или еднакво на : 6,300,000.00 ден )

Опис

На падините на Водно

Преубава индивидуална куќа на три спрата

Прекрасен поглед кон градот

Градба 2018 год.

 

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: