АУ 1453: Индивидуална куќа за домување (СЛЕДНО)

НАСКОРО

Бидете во тек со додавање на аукцијата во листа за следење.

За да добиете право на учество, потребно е да уплатите депозит од 300.000 денари.

Состојба на предметот: Нов

Преостанато време:

Завршува на: 30/04/2020 13:42

Временска зона: europe/skopje

Резервираната цена не е достигната.

(Внеси повеќе или еднакво на : 11,450,000 ден )

Достапно од: 10/03/2020

Опис

Објектот се наоѓа во Скопје

Историјат

прво била индивидуална куќа за живеење, после е доградена и адаптирана за хотел а пред неколку години била амбасада.

Сега се продава но може и да се изнајмува според договор.

 

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: