АУ 1570: Апарат за кафе Espresso Linea Mini

Моментално надавање:25,500.00 ден

Апарат за правење кафе

Состојба на предметот: Нов

Преостанато време:

Завршува на: 26/03/2020 19:37

Временска зона: europe/skopje

Резервираната цена е достигната.

(Внеси повеќе или еднакво на : 27,500.00 ден )

Опис

Опис на продуктот….

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: