Sale!

ПР 1637 – Топка за перење

700 ден 650 ден

ЕФИКАСНА, ПОГОДНА ЗА СИТЕ ТИПОВИ МАТЕРЈАЛИ

Опис

Со топката за перење BIOWASHBALL вашите нормално валкани алишта ќе бидат меки и чисти. Заменува детергент, но доколку алиштата се повеќе валкани тогаш заедно со топката се додава 1/5 од вообичаената доза од нормалниот детергент.
ЕКОЛОШКА: Отпадната вода при перење со топката не е загадена со упорните сурфактанти, избелувачи и мириси. Со био топката за перење ја заштитувате животната средина и заштедувате пари. Топката за перење може да се употребува до 1000 пати. ПОГОДНА е за секоја машина за перење.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Топката за перење едноставно ставете ја во машината заедно со валканите алишта и програмата наместете ја на програм за перење на алишта на температура не повеќе од 60%

КОЛКУ ДОЛГО МОЖЕ ДА ПЕРЕМЕ СО ТОПКАТА ? Можете да перете три години или отприлика 1000 пати