AУ 933: Инвалидска количка

Водечко/победничко надавање:10,605.00 ден

помагало за инвалиди

Состојба на предметот: Нов

Опис

помошно помагало за инвалиди, погодно за постари лица

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: