ИЗ 1913: Се изнајмува стан

18,000 ден

Станот се наоѓа на ул. Пиринска бр.25 во Скопје,

станот е на прв спрат,

со две спални и дневна заедно со кујна

Месечна кирија е 300 Евра

мобил контакт 076/455945