Sale!

ИЗ 2097 Се изнајмува стан Автокоманда

15,000 ден 13,000 ден

Се изнајмува стан во Автокоманда од 55м2

Дневна,спална и дечја соба

мобил контакт 076/455945

Опис

Се издава стан 55м2 во автокоманда, карши земјоделски факултет  или кај  комерцијална банка  на 5 кат има лифт’ клима’ комплет опремена кујна’ централно греење( парно) на елем-енергетика’ 2. мали тараси’купатило со машина за перење’ дневна’ спална’ мала дечја соба ‘3 кревети’ шифоњер’ маса’ комода за телевизор/  месечна кирија 200 евра/