ИЗ 1889 – се изнајмува дуќан од 18 м2

15,000 ден

Детали за локацијата:

Дуќанот се наоѓа на приземје во зградата помеѓу Скопјанка и Неоком, спроти поликлиниката Медика Плус. Вкупната површина е 18м2. Излогот од дуќанот е со димензии: висина 2,4м; ширина:2,3м. Моментално, во него работи Фото Студио ЗУМ.

Месечна кирија 150 евра

моб. 076/455945

Опис

Детали за локацијата:

Дуќанот се наоѓа на приземје во зградата помеѓу Скопјанка и Неоком, спроти поликлиниката Медика Плус. Вкупната површина е 18м2. Излогот од дуќанот е со димензии: висина 2,4м; ширина:2,3м. Моментално, во него работи Фото Студио ЗУМ.

Месечна кирија 150 евра

моб. 076/455945