ИЗ 1996: Се изнајмува викендичка на планина

На надморска висина од 1000 м

се издава викендичка од 150 м2

контакт мобил 076/455945

Опис

На падината на планината Стогово на 4 км. пред Дебар, с. Мелничани

на надморска висина од 1000 м, се издава викендичка од 150 м2,

со базен, три спални, пријатен салон за дневен престој,

голема тераса, поглед од милион долари,

чист воздух и прекрасен мир