АУ 1954: ДЕЛОВЕН ПРОСТОР-СТРОГ ЦЕНТАР

Почетно надавање:600,000 ден

Деловен простор за секакви намени

на три нивоа од 38 м2, 29 и 29

во строгиот центар на градот

Состојба: Нов

Преостанато време:

Завршува на: 30/09/2020 10:23

Временска зона: europe/skopje

Резервираната сума не е достигната.

(Внесете повеќе или еднакво на : 600,000 ден )

Опис

Итно е на продажба

Деловен простор за секакви намени

на три нивоа од 38 м2, 29 и 29

во строгиот центар на градот

Вкупно

Аукцијата започна 09/07/2020 10:44

Send Private Message

Loading...
Име:
Email:
Порака: