АУ 336: Индивидуална куќа за домување 253 м2

Резервираната цена не е достигната!

Почетна цена: 4.541.000,00 ден.

Завршува на: 21 Септември

Состојба на предметот: Нов

Аукцијата истече без да се достигне резервираната сума

Категорија: Етикета:

Опис

Опис на продуктот….

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: