АУ 317: Индивидуална куќа 250м2

Аукцијата е истечена

Почетна цена: 6.000.000,00 ден.

Завршува на: 31 Јули

Состојба на предметот: Нов

Аукцијата истече бидејки немаше надавања

Категорија: Етикета:

Опис

Опис на производот…..

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: