АУ 314: Апартмани 120м2

Аукцијата е истечена

Почетна цена: 5.980.000,00 ден.

Завршува на: 20 Јули

Состојба на предметот: Нов

Аукцијата истече бидејки немаше надавања

Категорија: Етикета:

Опис

Опис на продуктот……

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: