Sale!

АУ 2224: Стан Лисиче

4,270,000 ден 430,000 ден

Опис

– Населба Ново Лисиче „Бато 16“

– 73м2

– лифт: ДА

– кат: 2ри

– паркинг место во ИМОТЕН ЛИСТ

– голем салон, голема тераса, спална, кујна, бања, лоџија, простор за вграден плакар

– автобуска постојка: на 1мин.

– големи маркети, аптека, кафуле: на 1мин.

– добра звучна и термо изолација, фамилијарно маало, парк и лулашки позади зграда