АУ 1862: Резба Икона

Почетно надавање:5,000 ден

Димензии: 85×54 cm

Состојба: Нов

Преостанато време:

Завршува на: 30/05/2020 20:45

Временска зона: europe/skopje

Резервираната сума не е достигната.

(Внесете повеќе или еднакво на : 5,000 ден )

Опис

Материјар – ореово дрво

потекло – семејно наслество

димензија 85 х 54

Send Private Message

Loading...
Име:
Email:
Порака: