Sale!

ПР 1968 : Помошна масичка

2,200 ден 1,890 ден

многу корисна помошна масичка

Опис

изработена од дрво,

корисна како помошна маса за на балкон, кујна и сл.

незафаќа простор,

можете да ја спуштите,

лесна за монтажа и демотажа