АУ 1928: Дрвени тапацирани столици

Почетно надавање:1,000 ден

Дрвени удобни столици

Состојба: Used

Преостанато време:

Завршува на: 30/09/2020 10:21

Временска зона: europe/skopje

(Внесете повеќе или еднакво на : 1,000 ден )

Опис

Одлично изработени дрвени столици

произвоство 1962 година

преудобни за трпезариска маса

уникатни 6 парчиња

Send Private Message

Loading...
Име:
Email:
Порака: