АУ 1989 : Дрвен тапациран двосет

Почетно надавање:1,000 ден

Состојба: Used

Преостанато време:

Завршува на: 30/09/2020 10:51

Временска зона: europe/skopje

Резервираната сума не е достигната.

(Внесете повеќе или еднакво на : 1,000 ден )

Опис

Дрвен тапациран двосет

погоден за разни намени

произведен 1962 година

Send Private Message

Loading...
Име:
Email:
Порака: