АУ 1920 – Автомобил Toyota Priusv

Моментално надавање:30,000 ден

Почетна цена 30000

Автомобил хибрид

Состојба: Used

Преостанато време:

Завршува на: 01/07/2020 12:00

Временска зона: europe/skopje

Резервираната сума не е достигната.

(Внесете повеќе или еднакво на : 40,000 ден )

Опис

Одличен автомобил

Произвоство 2008 год.

78 Kw

hibrid

Send Private Message

Loading...
Име:
Email:
Порака: