АУ1898 – автомобил Sead Leon 1.9 TDI

Reserve price Not met!

Поцетна цена 10000 ден.

Во одлична кондиција,

Состојба: Used

Аукцијата истече без да се достигне резервираната сума

Опис

SEAD LEON 1.9 TDI

Одлично сочувано возило во добра кондиција,

EURO 4

Година на произвоство 2006,

Има поминато 180.000 км,

Со Бугарски таблици

 

Вкупно

Аукцијата истече

Аукцијата истече без да се достигне резервираната сума

Најголемото надавање беше: *********************

Име на надавачот Време на надавање Надавање
********************* 12/06/2020 10:21 10,000 ден
Аукцијата започна 12/06/2020 10:16

Send Private Message

Loading...
Име:
Email:
Порака: