Sale!

AУ 793: Агрегат за трофазна и двофазна струја

Водечко/победничко надавање:40,000.00 ден

агрегат 6,5 kw

Состојба на предметот: Нов

Опис

Агрегатот е сосема нов. Некоклку сати има работено како проба. Работи на безоловен бензин

Прати порака

Loading...
Име:
Email:
Порака: