Прва независна аукциска компанија на територијата на Македонија и пошироко
logo-aukciska kukja
logo-aukciska kukja

Рекламен простор за
Вашата компанија

Рекламен простор за
Вашата компанија

РЕКЛАМЕН ПРОСТОР
ЗА ВАШАТА КОМПАНИЈА

Погледнете ги Нашите аукции преку сите уреди, вклучувајки преносни и десктоп компјутери, паметни мобилни и таблети
logo-aukciska kukja
Auction house

Транспортни средства

Транспортни средства

Транспортни средства

Материјални добра

Материјални добра

Материјални добра

Online аукции

Online аукции

Online аукции

Лик. стекнати извржувања

Лик. стекнати извржувања

Извр. Стечај Ликвидации

Недвижни имоти

Недвижни имоти

Недвижни имоти

Надворешни аукции

Надворешни аукции

Надворешни аукции

Лик. стекнати извржувања

Лик. стекнати извржувања

Извршители Стечај Ликвидации

Претходен
Следен
Slider
Внимание! Внимание Почитувани клиенти пораки, документи, слики, видеа може да ги испраќајте преку viber и messenger на инфо број 076/455945

Категорија Транспортни средства

Категорија Недвижен имот

Категорија Материјални добра - Online продажба

  • Пребарај

  • Категорија

  • Локација

СЛЕДНИ АУКЦИИ

НАСКОРО

ТИМОТ НА АУКЦИСКА КУЌА

Главен и одговорен менаџер
Славе Несторовски
Асистент менаџер
Филип Филиповски
aaa
Аукциски менаџер
Катерина Спасиќ
Соработник
Бјанка Терезовска
Администратор
Александар Митиќ

ЕКСПЕРТИ - ПРОЦЕНИТЕЛИ - СОРАБОТНИЦИ

Овластен проценител за недвижности
Дарко Китановски
Адвокат-правен застапник
се бара
Комерцијален застапник
Елизабета Гочева
Економски проценител
Ирена Јаневска
Менаџер за Грција
Liljana Caros Gjordjievska